torsdag 5 april 2018

Bakslag i allt

Känner mig så tom idag på energi att jag blir lite oroad... jag brukar inte känna mig håglös eller tom, mest bara trött men det kan jag ju göra något åt. Veckan startade kanonbra med massa energi men ju längre veckan gått ju lägre har det sjunkit ... var till läkaren idag maa att mina exem börjar tillta igen i klåda och eftersom läkaren inte ringde upp mig tidigare som lovat så gjorde han det efter att jag hörde av mig via 1177.
Han skämdes och fixade snabbt tid så nu har jag fått nya salvor, både till hårbottten och huden samt en fet krämig salva till övriga kroppen. Dom tror inte att det är annat än kontakteksem och att den torra vinterluften är största boven... ja jag vet inte, vet bara att jag inte gjort några förändringar i kost, tvättmedel eller livet i övrigt som ska kunna orsaka detta så jag håller tummen för att det ska bli rätsida snart på detta.


Vart fasiken tog våren vägen...  hur surt är det inte när jag blir sur över vädret... skitväder rent ut sagt! All vårkänsla bara försvann. Tur jag vet att det blir bättre, jag intalar mig oxå nu att den nya snön äter upp den gamla mycket fortare, det är det lilla halmstrået jag behöver.


Hunnit vara till tandläkaren igen. Jag fick ju dra ut en tand som jag rotfyllde för ett år sedan pga att den sprack rakt horisontellt. Känns ju oxå kul att de pengarna som den första lagningen kostade är bortblåst i ett nafs. Nu ska jag välja om jag vill ha ett implantat, en brygga eller låta det vara en glugg på tandraden... tur att den är näst längst in så det syns ju inte. Nytt implantat kostar 11000kr .... wtf... grattis till alla som har privata tandvårdsförsäkringar.

I helgen far jag och vilar upp mig hos min vän. Maken är bortrest så då passar jag oxå på.

Nu är det precis 8 år sedan jag var med om min olycka som resulterade i alla mina operationer och min dagliga smärta. Det är otroligt vad man lär sig hur man ska leva med smärta och planera så man orkar. Ibland faller man men då är det okej.  Jag måste ändå säga att jag är duktig på att hantera den och känner min kropp när det tar emot, bara att acceptera och gilla läger.

Kram