söndag 15 april 2018

Arbete med fjälluft

I tisdags for jag på plantagen och köpte växter till sonens sambo som fyllde 23 år i onsdags. Nu firade vi henne först på söndagen då vi fick tårta och kaffe. Lite grönt hemma kan man aldrig få nog av.
En behöll jag dock själv ☺️


I torsdags var jag på arbetsplatsuppföljning i Vilhelmina. Åkte tidigt på morgonen för att komma fram i bra tid. Lugnt med trafik efter vägen och det är tur att jag gillar att köra bil. Prick tre timmar tog det mig att åka dit men jag hade kaffetermosen med mig så det gick hur bra som helst.
Väl på bygget satt jag mig och pratade med yrkesarbetarna om säkerhet, inställning mm och vi hade bra samtal även om jag önskar att de kunde lägga mer krut på den egna inställningen och bara följa de regler vi har istället för att ifrågasätta hela tiden. Det är ju ändå för deras skull vi jobbar med dessa frågor.

När jag kände mig så färdig jag kunde åkte jag och käkade en sen lunch (14.15) på macken... hmm vet att det inte är den bästa av kostcirklar men det är lätt gjort och snabbt, framförallt enklast då jag tycker det är tråkigt att äta på restaurang själv...

Efter det fortsatte min färd upp mot Hemavan/Tärnaby där vi hade arbetskonferens fredag-söndag,
Vi har haft jättehärligt väder och trevligt och jag har världens bästa arbetskamrater och arbetsgivare. Vi hade en föreläsning om personligt ledarskap som var superbra.


Bilden illustrerar vart man står och vart man vill och de områden som är viktiga verktyg på vägen.
Så många bra saker som kom upp och vikten att välja glädje.

Dock åkte jag hem redan på lördagen.
Jag har ju sedan åtta år tillbaka en skada som gör att jag har nervsmärtor 24-7 och min energi måste räcka till mycket. Även om det jag gör ofta ger mig god energi så är det viktigt för mig att få skrutta omkring hemma utan att behöva engagera mig i människor, aktiviteter mm så jag orkar med både privatliv och arbetsliv. Jag brukar därför försöka sitta hemma på onsdagar för att orka, dock senaste veckan har varit knökfull med arbete så det fungerade inte. Detta är ju en strategi i att orka för att komma dit jag vill vara.
Jag har alltså redan påbörjat mitt personliga ledarskap 👍😅

//p