torsdag 29 mars 2018

Stockholm weekend

Jag och min vän hade sedan länge planerat för en weekend i Stockholm helgen som var och i fredags tog vi tåget söderut. Så mysigt att få träffas igen eftersom det var senast i januari. Vi har haft så mycket på varsitt håll att tiden inte räckt till men nu så 🙏❤️

Lite vinlunch på resan ner, snabb incheckning på hotell amaranten som ligger på Kungsholmen innan vi tog en taxi till restaurangen som vi skulle vara halv fem på. Det var för att få en sittning på en tapasrestaurang. 

Efter denna goa middag hade vi energi till att påbörja shoppingen och vi gick runt drottninggatan. Inte för inte den sköljde över en vind av obehag då det är ett år sedan terrorattacken på samma gata ägde rum.

Kvällen tillbringade vi faktiskt på vårt hotellrum, slut som man blir efter en arbetsvecka. Skönt!
Lördag upp tidigt och käka frukost, sedan nästa shopping runda för att hinna allt på fm då vi skulle till söder kl 15.00 och rival där show med Pernilla Wahlgren kl 16.00 gick av stapeln.
I magen hade vi åter en fantastiskt god lunch som vi intog på Hötorgshallen, med sedvanlig vinglas.Vilken show sen, den innehöll allt, humor, vänskap, kärlek, hjärtesorg, dans, sång och musik. En riktigt fullträff var det!


Kvällen avslutades på en italiensk restaurang, tvärgata vid Sveavägen och det var en supergod mat. Söndagen och hemfärd med SJ och jag var hemma vid fem på eftermiddagen.

Vänner ❤️ Vänskap ❤️ Skratt ❤️
Fantastiskt glad över min!
Kram