måndag 19 februari 2018

Sammanfattning

Ja då är jag här en stund igen ☺️
Februari har verkligen gått så himla fort och jag har jobbat under veckorna och varit fulltecknad under helgen så när jag väl landat hemma har jag inte prioriterat min lilla olästa blogg... jag tycker det är roligt själv att gå gå tillbaka och kolla vad jag gjort så det är ju bara jag själv som drabbas, som tur är.
Har varit på tjejfest hos en kompis som flyttat in till stan, super mysig lägenhet och massa goa tjejer. Dagen efter var det 50års kalas hos sonens svärfar, super trevligt! Så söndagen som kom var vigd år vila och avslappning så jag skulle orka arbetsveckan.
Varit ute på arbetsplatsbesök vilket alltid är roligt, dock kyligt. Den dagen var det minus 21 grader hela vägen dit jag for men sen när jag väl var ute hade solen kommit fram, värmt upp lite grann så det blev en fantastisk dag.
Alla hjärtans dag firade jag helt solokvist med symaskin och ett försök till att få till gardinkappor men det slutade med att maskinen strejkade på undertråden så istället för tre blev det en och omplanering av slutresultatet. Maken ligger borta på jobb under veckan och han har vovven med sig så det är så tomt hemmavid.
//p