fredag 17 november 2017

När man går lite över styr...

Den som har egna djur kan nog förstå vad jag kommer beskriva, de som inte har det kan jag bara säga att det är som ett ”barn” med hur hjärtat svämmar över även om vissa perioder är skitjobbiga.
Det är ju verkligen ingen dans på rosor eller lättsamt att ha husdjur, de kräver enormt mycket beroende naturligtvis på om det är en jakthund mot för en familjehund men DE kräver oxå enormt mycket.

Hur som, mitt lilla yrväder, en finsk spets, en trädskällare, vår finaste lilla Nitro som ser ut som en räv. Stort hjärta och alltid glad, hack i häl på mig överallt, gillar rutiner och gillar att prata. Han är bildskön dessutom...
jag har startat ett konto som heter Nitro_svenskfinne på instagram, som jag knäpper mycket kort till. Ibland får jag till riktigt fina. Dessutom har ju maken knäppt när de är på jakt. Fina foton har vi gjort tavlor av och dessa måste ju hängas någonstans...
nu gick vi bananas i vårt trapphus. Det är ju en yta som inte används och nästan den enda lediga väggens vårt busfrö, vårt hjärta, har fått en egen ”hall of fame”.