torsdag 9 november 2017

Göra om pga mosaikbekymmer

Vi renoverade vårt badrum med att kakla och lägga in mosaik i duschen och samma runt fönsterbänken för ett bra tag sedan. Vi har varit på gång senaste året med att få hit leverantören och göra om eftersom det visade sig att den mosaik som vi köpte inte gillade att vara i duschutrymmet. Det hade på nere delen av mosiakdelen blivit mjukt och böljande. Det har nu visat sig att fler fått samma bekymmer och vår leverantör har varit på mot tillverkaren som dragit bort just detta ur sortimentet pga att det inte håller rätt kvalitet.
Nu äntligen har vi hittat gemensamt datum för att få detta åtgärdat, det är sedan i våras vi bestämde vilket nytt kakel vi skulle ersätta mosaiken med.
Tyvärr kommer fönsterbrädan nu inte göra sig lika bra men vi får väl byta ut den till en helvit någon gång i framtiden.

Nedan först är närbild på den mosaik som visade sig inte hade någon vidare kvalitet...Ovan ser ni fönsterbrädan som har samma mosaik...


All mosaik nedtagen efter mycket slit....

Nytt kakel som blir i duschen.

Det blir skönt när det är över, han kommer tillbaka imorgon och trodde han skulle hinna klart. Vi har ju dusch och toa på övervåningen så det är ju ingen panik så förutom att vi får främmande i helgen.
Mina närmaste vänninor med respektive kommer hit och min gudson
❤️🙏❤️🙏❤️
Jag har längtar flera veckor!
Men först ny tur till huvudstaden för nya möten via jobbet.

Kram