fredag 13 oktober 2017

Utarbetad och motiverad

jag känner att denna veckan var kulmen på en lite för intensiv jobbperiod men, i did it! Totalt har jag kört 150 ml den här veckan och för mig är det mycket. Kollar man på Sveriges yta blir det lite häftigt....


Nu är det fredagkväll och jag kan summera veckan som positiv men frustrerande. Jag är ju en som verkligen vill ha struktur och ordning och vill att folk tar ansvar för saker som ska ske, fick se en sån fin artikel , eller fin och fin.... klockren skulle jag säga.


TÄNK om detta kunde bli verklighet, jag hade inte kunnat sammanfatta det bättre. Gnäll är inte konstruktivt. Vad kan jag göra för att få verksamheten att växa, varför är det så svårt att tänka så? Vart kommer jag ifrån som har detta tankesätt i blodet undrar jag många gånger. Min syster känner likadant. Varför blir vi så frustrerade av de organisationer som finns dag och varför ser inte människor den röda tråden oavsett...

Jag har fått ett citat upprättat efter mig på jobbet.... ”om man släpper pucken, varför far man inte efter och följer upp attt den blir hanterad cch åtgärdat”  det sa jag till min chef i ett sammanhang om att hitta möjligheter till utveckling. Kan hända att jag fått mycket från min idrott i mitt tidigare liv, men om några ska fatta i en mansdominerad bransch vad som avses, är väl en puck bra synonym .... alla vet ju vad som gäller för ett hockeylag i den situationen... mot samma mål, visionen i sikte osv,  håll tummarna att det blir bra resultat med den inriktningen.
😂🙌

Det blir en lugn helg, maken ska ut och jaga och jag och vovven ska mysa. Kanske en långpromenad om det blir fint väder.

Idag var jag uppe i Umeå och spenderade fm ute på en byggarbetsplats. Perfekt väder måste jag säga... första bilden är från en angränsande industritomt där jag såg ett vrak.... en gammal kran som sett sina bästa dagar och nu bara väntar på någon form av recycling....hoppas den kommer snart, det är trist att se detta.Avslutar inlägget med lite lyx.... vi har en Kalix bo i vår organisation som förser oss som vill köpa med riktigt god Kalix löjrom....sååååå otroligt gott.

Trevlig helg