onsdag 20 september 2017

Händelserik vecka

Den här veckan har verkligen varit fullt ös både jobb o privat. Nu är den ju inte slut än ...
I måndags jobbade jag längre och när jag kom hem hämtade jag älgkött som skulle levereras till svärföräldrarna sen kom sonen hem och skulle ta sina sista möbler till huset efter det hamnade jag i soffan och funderade på hur i himmel man fångar dagen.... tiden bara rusar iväg.... natten hade jag problem att sova så jag låg vaken från fyra och klev upp fem efter att försöken att sova inte fungerade. Blev en mysig frukost om inte annat innan jag satt mig i bilen, tio mil till jobbet.
Arbetsdagen var full fart med möte på em för att planera in kommande utbildning/möte med hela Norrlands skyddsombud. Det är inte lätt att hålla i, många viljor, tycken mm och jag som strukturfacist som vill ha bra underlag och ordning och reda sliter lite väl mycket själv kan det kännas som. Men, det är roligt och utvecklande. Hade ju nattens dåliga sömn bakom så det ställde ju till det.
Onsdagar är min hemma dag och jag har suttit klistrad mot datorn från kl 08-16.30 med ett nytt anläggningsprojekt som ska igång. Tar tid allt men lika roligt det!
Fick mysigt kaffefrämmande av goaste vännerna ikväll och då far ju tiden oxå bara iväg.
Imorgonbitti 04.50 kommer taxi mot fakirplanet till Stockholm över dagen och sen kommer min underbara vän upp för på fredag far vi på yogahelg. Återkommer om det.
Imorgonkväll kommer mina grabbar hem igen, längtar och fick sån söt bild av hunden idag som låg och vilade i bilen under sin arbetsdag.
Avslutar med kapten jack sparrow, han är så skön och jag gillar hans synsätt på problem,

Kram