tisdag 12 september 2017

Blomplantering o matlagning

Jag vet inte vart min energi har kommit ifrån men det är väl att kroppen har hittat en bra balans och ingen är tacksammare än jag! Igår efter jobbet, jag kunde åka hemåt tidigare än normalt, så for jag och handlade höstblommor/Ljung till mina uteplanteringar. När jag väl kom hem efter lite andra ärenden så startade jag omplanteringen. Det blev så himla fint!!
Så skönt när jag känner att jag orkar mer än vanligt efter en arbetsdag, inte så himla vanligt. Jag brukar mest gå omkring som en zombie med värk när jag väl kommer hem och släpper garden.Dagens morgon började något tidigare än vanligt och jag kom iväg hemifrån kvart i sju. Hade möte i Umeå inför eftermiddagens revision i kvalitet och miljö. Kom hem halv sex och nu har jag lagt in tvätt och gjort en köttfärslimpa och köttfärsbiffar på ett kilo älgfärs. Hoppas Simon o Alex kommer imorgon på middag. Vi har bokat men man vet aldrig om dom får ändrade planer, då får jag känna mig som den där damen i låten "du säger väl det, du kan inte komma ifrån, du tog fel på vilken dag det var, nej det gör ingenting, om det är nå't bara ring, jag finns ju här vareviga dag"....
🙄😳
Texten är så sorgesam om en ensam mamma som fyller år men som barnen glömmer bort, en dag finns hon ju inte kvar....
Jag får väl åka över med maten om det skulle bli så. Kul om dom kommer, mina vardagkvällar är ju rätt ensam. Tur jag gillar att få rå mig själv, men i längden kan det ju bli långsamt.

Over and out /p