måndag 24 juli 2017

Mysig hemmakväll och loppisar

på fredagen efter jag vaknat åkte jag in på stan för lite ärenden sen for jag till sonen och hans tjej för en mysig kväll med fina samtal, kortspel och sen gick vi ner till havet och tände en eld som vi satt och myste kring. Lilla Hilda hittade min väska och busade omkring. Hon är så himla söt och sen busar hon och Doris så himla gulligt. Djur är fantastiskt härliga och ger så mycket kärlek.
Lördag fm hämtade jag min finaste vän Malin som kom upp och vi tog en loppisrumda. Hittade inte så mycket dock men en liten Höganäs kruka och två kökshanddukar köpte jag iallafall.
Vi gjorde kaffekarlsson när vi kom hem och senare åt vi mexikansk räkgryta som är en favorit. Tiden går så himla fort när vi träffas att det känns nu på söndagkvällen som att man velat ha minst ett dygn till. Vi hann till och med boka in oss i höst på en yoga helg nere vid Skuleberget. Det ska bli mysigt, tyvärr kändes det lite dyrt, tretusen.... men nu är det bokat och betalt så då är det bara att njuta av att det blir av.


Vi avslutade dock med mitt första sommardopp i havet. Kallare i luften men skönt var det ju inte...Ovan lite bilder från min fina badplats som ligger strax nedanför där jag bor.

Kram