måndag 31 juli 2017

Mi casa

Jag bor fantastiskt fint på en stor gård efter havsbandet. Dock finns det massor som behöver underhållas och det är väl inte vår bästa sida att få till alla gånger. Vi har ju gjort massa bra grejor och jag är ju just nu mitt uppe i fönsterunderhåll. Nästa projekt att ta tag i är farstukvisten. Hela bron måste göras om och i den vevan blir även ytterdörren utbytt. Har kollat runt och fastnar på leksandsdörren som finns i olika utföranden. Vi har idag en dörr som varit vit en gång i tiden men otroligt nött. Har nog suttit sen huset byggdes. Våra ekonomibyggnader är röd med blå dörrar, typiskt landet, men vi är inne på ockragul. Jag har beskrivit det i en tidigare inlägg, long way back.
Nu har jag hittat lite olika alternativ på dörrar och alla har någon form av glas på sig. Det för att det är väldigt mörkt inne i hallen och lite ljusinsläpp skulle sitta fint. Dock blir priset på vald färg med frostat glas ett dyrt inköp, ligger mellan 21-29 tusen... blir väl att börja spara rejält framöver.
Här ser ni mina favoriter. Maken har oxå en favorit av dessa. Såg att vi hade återförsäljare i vår kommun på just leksandsdörren så vi kan nog fara in för att känna och klämma på den.

Efter en kvällspromenad i veckan kunde jag inte låta bli att fota, himlen var magisk men tyvärr blir korten inte lika magisk.

 Nedan är ett sädesfält nedan vårt hus som vajade så vackert i blåsten, inte vår åker men väl grannens.