måndag 5 juni 2017

Solo

Eftersom maken varit (fortfarande är) på skjutbanan har jag roat mig själv så bäst jag kunnat. Lyckades till slut i lördags putsa några fönster och det gick fint. Jag har köpt ny fönsterskrapa på Coop som hjälpte mig bra.
Lördag em o kväll tillbringade jag i skede, blev bjuden på middag och det var så mysigt och trevligt hela kvällen att gårdagen (söndagen) blev lite väl tröttsam.


Jag är ju gift med värdens bästa man, men liksom mig har han förbättringsområden...😂😂😂
Jag får sällan hjälp med mina projekt, eller rättare sagt det tar sån tid innan han är redo så oftast slutar det med att jag sliter själv med saker fast det kunde gått både fortare och mer smärtfritt med hjälp. Nu är det ju så att man kan aldrig ändra en annan människa så då får jag göra det bästa av situationen. Idag flyttade jag ut min gamla tresits soffa i skinn från hans arbetsrum till relaxrummet på ovanvåningen eftersom vi behövde utöka möblemanget efter att sonen tagit en soffa med sig vid hans flytt. Det var ett rejält arbetspass för mig, men nu är det gjort. Dammsugning, skurning, flyttning, torkning mm


Idag regnar det och är grått o trist, när kommer värmen vill jag veta, värken kör upp o ner i detta omslagsväder....

Kram