söndag 18 juni 2017

Händelselös helg

Min arbetsvecka avslutades hos frissan och jag tror nog det är få saker som är så skönt som att få sitta hos frissan. Känns som jag kan somna i stolen. Nu är jag preppad för sommaren. Skönt. Dessvärre har jag de två senaste gångerna känt att hårbotten börjat klia så in i vasken när jag är nyfärgad. Har ju känslig hud men faktiskt inte känt ngt efter hårfärgnings hos frissan tidigare. Måste nog vara vaksam så det inte blir värre.

Maken har fixat altandörrarna och de var så slitna själva panelen så han got och köpte ny typ bastupanel (likt den som var på dörrarna) och bytte ut så nu är de fastspikad, oljad och grundmålad. Kittet är på så nu får det torka en vecka så vi kan måla midsommarhelgen när vi nu får tid...

Vi far till våra vänner ute på Bergön till midsommar och vet inte om vi stannar en eller två dagar.
Vi får hoppas det blir fint väder och att värdparet vill ha vårt sällskap då blir det nog två dagar
 🇸🇪💛

Nu är det söndag och jag laddar med det okända på teven innan jag kryper till kojs. Maken har farit till Stockholm och vovven är på hundpensionatet. Jag hämtar hem honom på torsdag som tidigare. Så tråkigt men jag kan inte ha med honom på arbetet och han kan ju inte stå ensam i en hundgård mellan 07-18 så då är det denna lösning som vi måste ha.

Hittade en bra bild med tydligt budskap som fångade mig. Känns så rätt och jag delar den här på bloggen.


Annars har jag i helgen sett en ny serie på Netflix, den heter Queen of the south och var riktigt bra. Finns än så länge bara en säsong och handlar om en tjej som hamnar i hetluften i narkotikabranschen.

Kram