lördag 10 juni 2017

Att lyssna på kroppen

Att lyssna på kroppens signaler är inte jag den bästa att göra. Tyvärr. Ofta kör jag på fast jag vet, jag är inte korkad, att jag borde tänka mer på hur min kropp känns och reagerar. Senaste veckan har verkligen visat sig att jag hade nog behövt tänka och haft mer omsorg kring mig själv. Jag har varit helt utmattad och körd i både knopp o kropp, får sova dåligt trots nattmedicinen. Förrförra veckans hektiska schema satte sina tydliga spår. Trots lugn helg med extra ledigt så har jag, tack och lov för att jag kunnat, jobba hemifrån och det blev alla dagar. Jag har ju gjort iordning mitt lilla arbetsrum och faktiskt fått bort lite skvalpande uppgifter som ligger o nöter energi. Nackdelen är naturligtvis att jag inte träffar mina kollegor och arbetskamrater, men det får vara så sådana här gånger.

Min Burst maskin har sluta ge effekt, senaste året har den blivit mindre effektfull för varje månad och senaste operationen där den justerades blev inget bättre resultat. Min läkare kommer snart att ringa, men eftersom han varit borta så har veckorna bara gått och jag får så länge fortsätta proppa i mig mediciner. Det är inte konstigt då att jag blir trött i kroppen. Det är ju mediciner som man blir dämpande av och dessa har jag inte alls behövt när maskinen gjort sitt bästa, inte i samma stora doser utan medicinen har mer varit komplement vid värsta smärtsituationerna.
Jag har ju varit och kontrollerat alla värden i kroppen och allt ser bra ut, lite något väldigt lite påverkan på provet för njurarna men det trodde läkaren kunde bero på nattmedicinen.

Resultatet för maken, som norrman, blev två lagguld sen fick han även några individuella guld. Det är så många grenar så det är svårt att sätta sig in i, men han har skjutit jämt de senaste åren och det är ju otroligt positivt med tanke på att träningen inte blir så ofta. Men han är ju född för att vara duktig med vapen så han skjuter och är bland de bästa. Han har faktiskt ett em guld från 2010 som är en fjäder i hatten och kommit en gång på sjunde plats i VM.

Min gudson blev sju år i veckan, tiden går så himla fort. Jag ska uppvakta honom fort jag åker ner igen.så länge så fick han ett digitalt grattiskort från gudmor ❤️

Igår var vi upp till hörnefors på kvällen och tänkte hämta hem en flaggstång vi fått tag på. Tyvärr fick vi konstatera att vi måste få hjälp av lastbil att hämta när det blev sånt långt utskjut och inte var transportmässigt säker. Jag är så glad att vi fick tag på den för 2500kr en glasfiberstång som var fin, 14m, en ny går mellan 11-15000kr då ör inte transporten inräknad. Vår egna blåste sönder för några år sedan och det är så tomt utan. Jag gillar att hissa svenska flaggan vid olika högtider.

Lilla gubben är inte glad och få bli duschad...han gömmer sig under bordet varje gång det är dags...


Nu lördag och vi ska fara in och köpa fönsterrenoveringssaker för att ta itu med våra gräsligt slitna fönster, vi får vara glad om vi tar ett i veckan och vi har sisådär 13st normala och fem mindre plus minus någon.

Kram