lördag 6 maj 2017

Våren har anlänt

Veckan har verkligen gått i rusande fart och eftersom måndagen var en röd dag så blir det ju kortvecka. Härligt. Dock i fredags kändes det ju inte som en fredag men vilket fantastiskt väder, så himla härligt men synd att jag mest tillbringade tid i bilen.

Jag var upp till Lycksele i torsdags på miljö och kvalitetsrevision och hade med mig en kollega från Härnösand. Jätteskoj att slippa vara själv och vi surrade på så tiden gick fort i bilen. Två och en halv timme i bil resp väg. Hämtade upp henne på resecentrum i husum, smidigt.
Alltid lika roligt att komma ut på revisioner och träffa människor och jag fick sån fin feedback när jag som avslutning frågade hur de kände efter dagens genomkörare med frågor och granskning så då sa platschefen att det var den roligaste revisionen han varit med om, detta för att han tyckte att jag visste vad jag pratade om och att det var som en fin diskussion under hela dagen, inte som att jag kom som en polis som många gånger är den känslan produktionen upplever vid revisioner. Tackar tackar, jag blir glad och stolt!En rolig sak vid rundvandring på industrihotellet var att jag hittade en rum, fullt med alkoholhaltiga flaskor, men jag skämtade och sa att den arbetsmiljömässiga kontrollen inte ingick i dagens revision. Så här såg det ut...

Hemmavid har maken påbörjat förändring av platsen för hundgården. Den ska flyttas och göras om och hoppas att slutresultatet blir bra. Fick lägga in min "veto" och vi var sams om utförandet innan han startade. Får väl lägga ut före och efter bilder kanske.

Mina nya skor från footway har kommit hem, såååå fina!

Trevlig helg!