torsdag 2 mars 2017

Magiska 21

Det är längesedan jag skrev något men jag har inte haft så mycket att skriva om, dagarna ser liksom likadana ut... sen går jag ju inget in på djupet på något som ligger mig varmt om hjärtat heller, inte heller visar jag mitt ställningstagande inför världens alla olika upptåg, ex politiska. Känner inte att jag har något att tillägga i det offentliga rummet, känner att jag bara blir less på följder och svar till alla som skriver vad de tycker är rätt eller riktigt, oberoende deras grunduppfattningar så blir de bara påhoppade på ett sjukt sett i denna digitaliserande värld. Vi är alla olika och möter man någon, IRL eller cyberspace, som inte tycker likt sig själv måste man ändå kunna visa respekt för människor, det tycker jag saknas idag. Nog sagt om detta.

Kommer visa kollage på min fina vän, Nitro när vi varit ute i det fina vädret. Tyvärr får jag så mycket mer värk efter att ha varit ute så jag drar mig varje gång för att gå ut. Nu har jag inget val när maken är bortrest då gäller det att gilla läget.
Sedan har sonen och hans fina kärlek skaffat sig en valp, lilla Doris ❤
Det är en Welch springerspaniel, som jag är helt förälskad i, så söt.


Förra helgen var jag barnvakt till min fina gudson. Det gick bra och vi hade en fantastiskt fin fredag trots liten dipp av saknad efter sina föräldrar. Men vi fixade det oxå. Vi försökte oss på med lite tekniska lekar, film, läsning och sen åt vi naturligtvis så mycket glass vi orkade. Perfekt 😘
Det är sån otroligt fantastisk natur hos dom med magiska spel på himlen över havet. Njuter varenda gång.


Har pratat med akademiska om ny operation, den blir av i april. Jag fick tid nu i mars men den 23 åker jag till dominikanska och då vill jag inte vara nyopererad så vi bestämde ny tid från mitten av april.känns bra eftersom jag har sån fruktansvärd värk att det är svårt att beskriva.
Det är 21 dagar till avresedagen! (Min födelsedag är 21, världens bästa hockeyspelare hade nr 21, därav magiska numret)

Skulle vara roligt att få veta om någon annan som gjort smärtstimulering med Burst anser att det fungerar på dom. Skönt ändå att man inte känner någon för jag vill verkligen inte att någon annan ska behöva utsättas för det här.

Men hoppet är det sista som lämnar människan så jag biter ihop och ger mig i kast igen på framtidens möjligheter.
Här kommer min älskling,Kram