söndag 6 november 2016

Samtalet man bara har drömt om

ja nu har helgen snart tagit slut. En omtumlande helg måste jag medge.
Lördagen tillbringade jag med min vän ute på nävertjäls julmarknad och efter den for vi vidare till ytterligare en julmarknad för att avsluta med hantverksmässan på fjällräven center.

Vackert väder men lite kyligt. Köpte mig en fin vävd löpare och en trearmad ljusstake till mitt kök. Köpte även min årliga tomte, denna gång för tio kronor, skoputs, möbelborste och ett par näversulor till gubben så jag får väl höra om de var ngt att ha sedan.
Alltid lika roligt med dessa utflykter, det är faktiskt tredje gången på fyra år så vi har ju fått till det som en tradition.

Vi åkte hem och käkade inköpta munkar och kaffe så kom vi överens om att käka middag senare på kvällen tillsammans. Nu när våra barn är utflyttad är det lite roligare att få middagssällskap och maken hade styrt upp färsbiffar o gratäng och det blev jättegott. När vi ätit färdigt så ringde min mobil och det var Hans G Lindskog från ATG ....
Jag och min mamma spelar ju V75 varje helg och denna helg var det min tur. Jag hade köpt en Harry superpåse där det ingick förutom V75 även DD och top seven. Det sistnämnda hade jag inte hört om förut men det spelar ju mindre roll.
När fem av sju lopp gått stängde jag tvn för vi hade bara två rätt.

Det visade sig i samtalet att vi vunnit rätt mycket pengar på top seven. Hur kul som helst.
Ringde mamma som befinner sig utomlands och hon är lika chockad tror jag som mig.
Här har vi spelat många år och bara vunnit småvinster men så kommer det in en rejäl vinst, man kan knappast smälta det.
Jag har blivit intervjuad både av travtjänst och Aftonbladet och bara det är ju galet.
Jag utrycker bara ett stort tack till ovan eftersom det måste vara mina fina skyddsänglar som står vid min sida och ger bra energier 😂

Tänk er det där samtalet, när först innan man vet vem det är, lite kluriga frågor som gör att tanken går till polisen för att kolla att de pratar med rätt person, sedan när rösten känns igen lite grann och poletten trillar in när man kan koppla namnet till ett ansikte, så var det för mig igår när vinstambassadören för ATG ringde....  bilder från Aftonbladet och travtjänst.