onsdag 9 november 2016

9-11

när man hör datumet 9/11 går minnena tillbaka till den hemska terror attacken som skedde mot USA 2001. Fruktansvärt dåd som inte lämnar en oberörd. Idag 9-11, 2016 avgjordes valet av president i usa och det blev republikanernas D Trump som tog hem det, till mångas och även min stora oro. Nu är det folkets val och det är bara att hoppas på att han skärper till sig och gör ett bra och trovärdigt arbete, ser till att världen inte hamnar i nya krig och att människorna i usa får jobb och kan få möjligheter till sjukvård etc när det behövs. Jag är orolig att det ska bli ett världskrig där även vårt lilla land drabbas hårt och eftersom världen är skakig blir jag orolig.
Frihetsgudinnan som går runt i sociala medier idag håller sitt huvud i händerna med känsla av skam och elände och den får representera även här på min lilla blogg.

9-11 kan däremot bli ett fint minne framöver för min egen del. Jag fick fin besök av ATG.s vinstambassadör Hans G Lindskog. Dom kom med tårta och tv team och vi hade ett fint samtal. Han uppskattade min positiva energi sa han, tacksamhet känner jag då. Längtar till min mamma kommer hem så vi får öppna en flaska bubbel och fira!

Lägger ut en länk senare när inslaget är klart, idag får ni bara lite bilder.Här ovan är även Marie på kanal75 med. Det blev så roligt när hon skickade mig ett sms imorse om att dom blev lite försenad pga snöovädret i Stockholm och i messet blev kanal75 Skandal75, telefonens t9 som kan göra livet lite roligare....

tacksam - glad - upprymd
Kram