fredag 28 oktober 2016

Himlens mäktiga skepnader

De få arbetsdagar jag gjort denna vecka har gått fint. Är nog så utvilad nu för värken har hållit sig på en "bra" nivå eller bra behörigt avstånd ... har dock fortfarande fått komplettera med mediciner på kvällen.
Imorse när jag åkte till jobbet fick jag stanna bilen för att jag kände att jag måste fånga ögonblicket med himlens magiska färgsprakande skepnad. Regnbågen framför mig och värtsta ljuset bakom mig.
Så magiskt att få uppleva detta. Sverige är fantastiskt vackert alla årstider.


Jag och sonen testade lite halloween feeling med rök i ett glas, det blev magiskt det med.... lite kan roa...
Idag fick jag hem böcker jag beställt. Bland annat David Lagercrantz, det som inte dödar oss. En fortsättning i millennium serien. Även Martina haags bok, det är något som inte stämmer har kommit hem och den bok jag tänkte börja med Rikard wicksells bok att leva med smärta. I den boken får man tips om metoden som kallas ACT, en vidareutveckling av kognitiv beteendeterapi som jag ska grotta ner mig i för att sluka alla tips för att orka hantera min smärta på ett kanske bättre sätt.

Nu är det fredagkväll och på skavlan ikväll uppträder bl.a. Carola som är en fantastisk sångerska och artist och som jag gillar skarpt. Nu har jag otroligt bred musiksmak men hennes pipa i vissa sånger är bara så härlig. Sen har vi ju fredagsfinal i idol och flera andra musikprogram under kvällen. Jag har inte problem med att hitta vad jag ska göra ikväll.
Maken är på jobb och kommer hem sent så jag och hunden får chilla bäst vi vill till tvn ikväll.

Trevlig helg