torsdag 8 september 2016

Älgjakt

Tänk att jag snart förhoppningsvis får fylla frysen igen med älgkött. Jag känner mig alltid så otroligt rik när jag har fyllt frysen full. Det är en enorm lyx att ha en älgjägare i familjen, jag behöver ju inte ens vara ute på jakt själv. Han är till och med en fantastiskt duktig styckare och som inte det var nog vakuumförpackar han det oxå... Sådan tur har jag!!
Det var så roligt härom kvällen när jag fick en filmsnutt skickad till mig på vår hund. Hunden och maken jobbar nere i Gävle under veckorna så jag har lugnt och skönt hemma. Hunden i allafall lät som om han lockade på älgen. En fågelhund på älgjakt.... Synd jag inte kan ladda upp filmklipp (blir galen när det inte fungerar....)
I veckan hade vi vår årliga Awareness Day på jobbet. Det är sjätte året i rad och likt fjolårets tema stod time-out återigen i fokus. Det är ett verktyg alla ska känna att de kan ta för att reflektera om arbetet är säkert eller om det är så att arbetet behöver stanna upp och planeras om för att kunna utföra det på ett säkert sätt. Många olyckor kan undvikas med ett förändrat beteende.
Kvällen innan satt jag hemma i soffan och myste till en härlig brasa medan jag läste igenom presentationsmaterialet. Känns som det var en mysig arbetsinsats.
Annars förutom mitt arbete och kämpande med värken så längtar jag utomlands... igen... Funderar på olika typer av resor, känns bara just nu trångt i att lösa ut en biljett.... Kostar att ligga på topp...
Det är roligt att planera och tänka, sen är det inte säkert att det blir av, just nu låter jag tankarna lyfta i det blå. Men jag ska inte klaga för om en vecka far jag till Göteborg, det är ju oxå en lite semestertripp med min vän. Längtar!

Kram