måndag 8 augusti 2016

Back to reality

Nu blir det ordning igen... Semestern är slut för den här sommaren, jobbet har påbörjats och snart kommer de dagliga rutinerna tillbaka som en efterlängtad vän. Man börjar så smått kika på nästa semestermöjlighet, utlandet igen kanske... Vem vet, jag är öppen för allt. Kanske till och med maken överraskar med att säga att han bokat en resa till varmt land bara för att.... Nä nu är det inte läge för att dagdrömma...
Kom upp otroligt lätt imorse mot för att hur jag trodde det skulle bli, tummen upp för det! Hoppas det håller i sig, har dock svårt att tro detta men hoppet är ju det sista som lämnar en har jag hört.
Mycket svart kaffe har det dock blivit idag.
OS är igång och jag försöker se så mycket det bara går, älskar sport även om jag nuförtiden är urdålig på att utföra den själv. Ibland ser jag mig i spegeln och tänker, vad fan hände...
Grattis till Emma och Sara för silver o guld! Så häftigt!!!
Passar på att säga grattis även till Zlatan som än en gång visar sin trollformel eller hans magiska uppenbarelse som bara levererar, nu i sin nya klubb Manchester United.

Min sista semestervecka försökte jag njuta av så mycket som möjligt, både i hemmet och med lite äventyr. Jag och min vän åkte på n loppis runda, detta år i Medelpad (ifjol Ångermanland) och det blev en supermysig dag. Efter det åkte jag till min syster och tillbringade kvällen/natten och dagen efter i hennes sällskap och mysiga sommarboende. Hon har ett hus från 1918 som hon renoverar och har fått så otroligt fint i, i vissa rum.
Mystisk stämning över sjön utanför vid midnatt...


När jag väl var hemma och vädret inte var så man ville vara ute myste jag och min hund så mycket vi kunde inomhus. Han lämnar sällan min sida och gillar att chilla när matte chillar.


Kram