tisdag 28 juni 2016

Sommarfeelingen är här

Jag känner att jag har fått in min sommarfeeling i kroppen och att den laddar upp för ledighet med bad, sol, vänner, familj och massa skratt. Säkert kommer ett o annat åskväder förbi, både i luft och kropp, men det är ju livet. Även om jag gillar att vara glad och skratta mycket så faller man igenom ibland utan anledning, det gör vi alla.
Har så mycket på jobbet att göra nu så jag har fått skriva mig en checklista på vad som ska vara klart innan jag stänger arbetsdatorn för semester. Vet att den kommer öppnas några gånger men iallafall så känslan att få stänga ner för semester är rätt skön.

I helgen ska vi fara på vår årliga traditionella Box whiskey festival. Maken har köpt ett fat som nu efter tre år ska få provsmakas. Flera delägare kommer vara med. Boxwhisky här kan ni läsa mer! Det är ett destilleri som ligger efter vackra Ångermanälven så lokalt man kan få!

Bild från www.boxwhiskey.se 

Hörrni, vilken häftig resa Island har gjort i fotbolls em! Så himla roligt och med vår egen Lars Lagerbäck som förbundskapten. Nu när vårt eget landslag inte kom längre har vi vårt nordiska grannland att heja vidare på! Ser fram emot kvartsfinalen på söndag!

Bild från FB/svtsport.se

Vad är inte bättre start på sommaren än allsång på Skansen, helt perfekt!

En ovanligt vanlig tisdag
Kram