tisdag 14 juni 2016

Blivit med ny bil

idag har jag fått hämta ut min nya arbetsbil. Det är en arbetsbil som jag betalar för så att jag får köra även privata resor med. Ville egentligen inte byta men företagets regler är sådana att bilparkerna ska vara fräscha. Har bara haft "min" förra bil i fyra år och kört 12000 mil och det är ju alltid kul att få byta även om det är med en blandad känsla.. Gillade verkligen min "jax". Nu blir det nya äventyr med denna Volvo v60 med cross country chassi. Dock ej fyrhjulsdrift... Hade jag behövt här i den del av sverige jag bor i.


Mina em har varit hemska igen, kvällarna som oftast senaste tiden innebär mycket smärtstillande. Har inte lyckats än att sitta hemma onsdagar för att balansera min energi vs smärtbilden. Hoppas inte det behöver gå så långt till att jag måste bli sjukskriven igen. Vill inte det och älskar mitt jobb men om jag inte kan balansera själv innebär det att läkaren måste göra det åt mig, det känns inte ok.

Vädret har idag haft skön värme och jag blir så lycklig av att känna det, hoppas helgen blir fin. Jag är solo med vovven och har tänkt att jag ska olja in altanen, beror på om maken hinner tvätta den först. Då först när detta är klart kan jag möblera ut mina sommarmöbler. Det är dags nu.

Såg EM matchen igår i fotbolls em och jag hoppas Sveriges lag hottar upp sig flera pinnhål, annars är det tack o hej. Italien o Belgien i gruppen, vilket känns supersvårt. Även om vi har guden Zlatan så gör ju inte en spelare ett lag... Nej heja sverige friskt humör....

Kram