måndag 9 maj 2016

Värmebölja Kristi flygar helgen

Jag vet inte om det är åldern som gör att tiden går så fasansfullt fort eller om jorden snurrar snabbare men jag hinner inte allt jag tänkt mig. Hursomhelst så var förra veckan en skön vecka dock med mycket värk. Hur man nu kan tycka att en vecka full av nervvärk kan vara skön, men det gäller att fokusera på det positiva har jag ju sagt :)

I torsdags for jag o vovven ut till våra vänners stuga, har varit där tidigare, det ÄR fantastiskt!!! Blir lite bildkollage som dokumentation. Det ha varit fantastiskt varmt väder.
Maken har varit i Finland på metallsilhuett tävling, nordiskt mästerskap, han kom glad hem med ädla valörer i väskan. Kul att det gått bra för honom!

Värmen har anlänt om än inte så långvarigt som man vill, men årstiden är fantastisk. Såg idag på björkarna i Umeå hur det börjar spricka ut i grönska och det är fantastiskt!!!

Mellan allt det positiva finns även besvikelse över agerande från en person i vår bekantskapskrets, säkert övergående men jag blir ledsen över hur människor kan fungera även om det inte drabbar mig personligen. Man väljer ju alltid själv hur man ska se saker och ting och när andra förminskar andra människors glädje så blir jag besviken och förstår inte riktigt syftet eller om det bara grundar sig i någon konstig avundsjuka.
Till sist ett stort grattis till allas vår Foppa som vann i mästarnas mästare på SVT!!! Så suverän tävlingsmänniska!

Kram