onsdag 25 maj 2016

Total makeover...

Jag har under senaste tiden investerat rätt mycket till mig själv. Inte alltid jag gör så mycket men just nu är jag inne i en fas som kanske kan kopplas mot medelålderskris för vissa.... 😂
Jag tror inte jag har det, men jag har nog lite för mycket tid till mig själv nu när jag inte har något barn boendes hemma som jag har dedikerat all min tidigare tid för.
Jag har gjort en komplettering till mitt hår, som jag alltid haft ångest för, eller inte ångest, det har bara inte varit det jag vill... Jag har tunna tunna strån, spikrakt och bebismjukt... Hur kul är det på en skala? Nu har jag kompletterar med hairtalk extentions för att få håret att se lite fylligare ut. Har faktiskt provat en gång tidigare men med ett helt annat resultat, då föll dom ju bort lite nu och då och dessa har jag haft i två veckor utan något som helst bekymmer. Supernöjd!!
Hairtalk är ett fairtrademärkt tempelhår, det håller dessutom i flera omsättningar, här kan man läsa om det www.hairtalk.se

Tempelhår har en historia bakom sig, som börjar i Indien. Håret på unga kvinnor offrades till gudarna för att föra tur och framgång till familjen. Traditionen har fortsatt och templen har utvecklat ett system som gör att de kan få in tonvis med hår dagligen, bara i Indien. Både unga kvinnor och män rakar av sig håren i utbyte mot pengar och karma. Templets vinst vid försäljning går till att försörja templets föräldralösa barn med mat, utbildning mm. Mer info kan läsas från fakta-om-loshar

Sedan har jag tidigare varit hos tandläkaren och fått hjälp med en av mina tänder och naturligtvis den årliga kontrollen. Denna gång har jag fått göra en rotfyllning, blir inte det billigaste men måste ju göras. Det är absolut en investering.

Jag brukar gå och få naglarna fixade, det är ju mest för att jag med en trasig hand inte får till dom så fint och bra själv men nu gjorde jag det för att få bra utgångspunkt infö sommaren.

Om man återgår till övre delen, dvs huvudet, så har jag nu fått hem mina nya bågar/glasögon. Jag har nu en båge som heter vasuma eyewear, det är ett svenskt märke som kan bäras av både män/kvinnor. Märket har bara funnits i fem år. Här kan man läsa mer om dom, vasuma.
Det är ju inte heller det billigaste man köper när man som jag behöver progressiva. I detta köp fick jag dock ett par solglasögon på köpet med styrka. De jag har haft hittills är fem år gamla med fel styrka på.
Det sista jag tänkte berätta om är att jag börjat löpträna... Sent ska syndaren vakna, men bättre sent än aldrig. Jag hoppas bara att jag kommer till en känsla igen där jag tycker det är kul och kroppen känner samma. Jag har dock världens bästa löparkompis, ibland tycker han det går för sakta bara...
Det som är mest positivt är verktyget jag behövt börja använda, för nya hål i bältet...

Kram