söndag 22 maj 2016

Handskar med koppar

Som ni hört och kanske förstår så är ju letandet efter olika alternativa metoder för min smärtlindring ett dagligt pågående arbete. Det kan vara vänner som tipsar om olika saker eller rapporter från forskning etc som ligger till grund för vad jag "lägger vantarna på" (blev lite roligt ihop med vad jag ska skriva).
Nu är det så att jag fick tips om ett par handskar som skulle vara bra för blodcirkulationen, dessa har jag nu köpt och ska testa. Dom gick på 169 kr + frakt så det är ju inte enorma summor som det handlar om.

Handskarna är uppbyggd med infälld koppar som ska ge mjuk kompression och stöd till stela, smärtsamma händer och fingrar. Kan bidra till bättre blodcirkulation . Värmeledande koppartrådar invävd i handsken som ger hjälp att behålla kroppsvärmen samt omsluta ömmande eller stela händer och fingrar. Kan också hjälpa till att lindra svullnad och smärta i händer och fingrar. Inbyggd med naturliga anti mikrobiella och antibakteriella egenskaper av koppar som sägs hjälpa till att bekämpa svamp, bakterier och lukt, samt transportera bort svett. Kan ju vara bra om de används mycket...

Min vänster hand har otroligt dålig blodcirkulation efter olyckan och jag har använt denna vante i tre dagar (till och från) och känner faktiskt att blodcirkulationen i min vänster hand/arm har blivit lite bättre. Har inte varit lika kall om handen som jag brukar vara, tyvärr har inte smärtan varit lindrigare men det kommer kanske mer effekter efter en längre tids användning.
Jag har aldrig, tror jag, hittat detta företag om jag inte fått tips, så här nedan har ni länken, kan vara värt att gå in och kika. Övrigt i helgen har jag funderat på vad jag ska packa med mig, det är bara 5 dagar kvar till jag far!! Så himla sakta denna vecka ska gå... Söndagen har bjudit på fantastiskt väder så jag har legat och solat på altanen sen har jag rensat lite i mina två altanrabatter där jag har perenner. Ska försöka ta tag i att byta om nu och ge mig ut på en tur med vovven då maken jobbar. Blir skönt när jag är hemma igen men sån fruktansvärd hög vägg att klättra över innan jag tagit mig ut, inte bildligt talat...

fortsatt trvelig söndag /kram