fredag 20 maj 2016

Att leta nål i en höstack

Efter förra veckans intensiva arbete tror jag min kropp gav upp. Har varit hemma två senaste dagarna i feber, huvudvärk och en tung känsla i kroppen. Vi far ju på semester om en vecka nu så jag vill inte orsaka att jag blir sämre så det var bara att lyda kroppen.
Sen är detta ostadiga väder inte till fördel för värken, har haft otroligt ont ett längre tag, det sätter också sin prägel naturligtvis.
Har gått med i en prenumeration av ett kosttillskott, kommer berätta mer om det senare. Det är många som provat och tycker det kan bidra till en bättre levnadsstandard, mindre värk, mer sömn etc och eftersom jag griper efter halmstrån tänkte jag att det är värt att prova och se vilket resultat jag tycker det ger. Om man inte provar är det svårt att kunna uttala sig, det är som att leta efter en nål i en höstack, men plötsligt kan det inträffa, att jag hittar något som gör min vardag lite mindre kämpig. Det är helt naturliga produkter iallafall, mer information kommer senare.
I veckan fick jag leverans av armbanden jag beställt. Beställde två st, ett till mig och ett till min svärdotter. Inköpspriset är för en god sak, till ung cancer, och jättefina armband.

 Kunde inte låta bli att kika på vädret i Kroatien så här är en "sneekpeak", ser inte dumt ut alls...


Känner att denna värme kommer göra gott åt min nervvärk. Livshöjning enligt mig. Så i helgen packar jag så nästas vecka energi får gå till arbetet.

Kram