fredag 22 april 2016

Vilken vecka...

oj vilken vecka det har varit... Massor utav arbete, dödstrött efter helgen, sjuk värk, dagvill, arbetsglädje, kallt ja det är bara delar av alla saker jag hanterat.
Det började med att vi hade ett fruktansvärt allvarligt tillbud på jobbet som slutade fantastiskt bra med tanke på vad som kunde ha hänt. Vi har utrett och rapporterat, haft besök av Arbetsmiljöverket och det leder ju till mer arbetsinsatser, vilket bara är bra. Dock är arbetsuppgifterna inte få så det gäller verkligen att prioritera på bästa sätt och det är ju en av de roliga utmaningarna jag har i mitt jobb, just att det går väldigt i vågor och när arbetsinsatserna hopar sig ser jag en utmaning i att klara allt i rätt prioriteringsordning utan att själv känna att det känns hopplöst. Jag älskar dessa situationer fast det är otroligt krävande.
I veckan var det en kille som föll genom golvet på en klätterform men som tur var i oturen, var att den var på lägsta nivån så det blev ett litet skrubbsår på armbågen. Tanken att den kunnat vara 15 meter upp i luften och det hände är så skrämmande att jag mår dåligt av att tänka vad som kunnat inträffat... Reviderad och ny rutin på hur inplankningen ska ske!!!

Det är ju på kvällarna jag ramlar ihop av trötthet, inte bokstavligt, men det är inte många knop som sker på hemmaplan när det är så här under dagtid.
I eftermiddag när jag kom hem fick jag ta en tupplur/vila för att orka vara uppe ett tag.

I onsdagskväll var jag hos min optiker som hade en kundkväll. Dom visade nya bågar för solglasögon så nu har jag bokat upp nya ordinarie bågar samt ett par nya solglasögon med min styrka.
Pengarna rullar just nu i en väldig fart... Hemskt men så blir det ibland.

I går torsdag nåddes jag av, som övriga världen, att Prince lämnat jordelivet. Så tragiskt och en sån ikon. Han var otroligt stor Nuder 80-90 talet när jag var som mest ute i svängen och hans musik, den funkiga soulen är bara helt fantastisk. Många stora stjärnor som lämnat oss allt för tidigt. Jag kommer alltid älska hans låtar som purple rain, gold, When doves cry, sign of the time, nothing compares to you, darling nikki, lets go crayzy, little red Corvette, created, mfl mfl. R.I.P <3