måndag 15 februari 2016

Retur av beställda varor

Det är inte ofta jag behöver returnera varor som jag beställer över nätet, men nu har det hänt.
Jag är en trogen kund på www.ellos.se där ena paketet kom från. Det andra var skor från www.footway.se som jag inte vanligtvis handlar från men det har hänt.
Det är så fruktansvärt jobbigt... Dels för orsaken, det var för trånga, dels för det lilla böket att jag ska lappa ihop påsen som det kom i, som jag, likt ett barn på julafton, massakerade totalt.... Dels även för att från hallen till det kommer till inlämningsdisken kan det ta lite väl lång tid....
Men nu tog jag hjälp av min egna "Manuel" som skulle fixa det imorgon när jag behöver fara på affärsmöte.

Det låter väl fint, affärsmöte.... Inte riktigt hela sanningen, det är ett möte med kollegor i och för sig om en affär och ett annat möte dagen efter.
Ska passa på att sova över hos mina föräldrar så jag får lite kortare väg att åka.
Fick panik idag när jag kände att jag skulle behövt varit hos frissan, men jag får skylla mig själv när jag inte bokat in mig, nu fick det bli en paniktid på fredag, lite sent för att vara fin till mina möten men om jag har tur ser gubbarna på mötet inte mina hårbestyr och istället kanske maken märker på fredag kväll att jag varit och blivit fin i håret ... (Troligtvis inte). Troligtvis så är det ingen som märker något alls...

Medan jag var på lunch idag för att låta laga mina glasögon som hunden förstörde igår så gick jag förbi en skoaffär i stan och det var jättekonstigt men ett par supersnygga svarta stövlar föll i min ägo, tyvärr behövde mina nya stövlar lite komplettering för att inte orsaka mig bekymmer så dom är just nu hos skomakaren för att kompletteras med en extra sula på klacken. Dom kostade 2000kr men var nersatt  till 900kr, vilket kap jag gjorde, skinn i hela skon, inte vanligt utan jag tycker ofta det är syntet i många skor nu för tiden.
Lite lustigt att behöva gå till skomakaren med helt nya skor för 2000kr men så kan det vara för oss som bor där det finns både snö och halka som kan göra oss ofrivilligt handikappad av att flyga/halka på underlaget vi går på. Ska bli roligt att få hem dom på fredag. Det här innebär att jag inte behöver köpa några andra från footway. Skomakaren skulle bara ha 100kr så det var det ju värt.

Allt för en måndag
Kram